Asociația DDPC

Din dor și drag pentru comunitate, am înființat Asociația cu același nume. După 9 ani în diaspora, dupa 9 ani de învățare, dezvoltare profesională și personală am decis să mă întorc. Acasă.

În Târgu Bujor, județul Galați, am redescoperit oamenii dragi mie, care au pus cărămizele formării mele ca om, mi-am redescoperit prietenii și familia. Am descoperit o comunitate care are nevoie de schimbare, într-un context socio-economic nefavorabil. O comunitate cu oameni frumoși dar care nu sunt conectați între ei.

Am decis astfel, într-o zi cu soare de ianuarie, să creez un spațiu, un loc, o șansă. Să creez o revistă. Să scriu despre oameni și pentru oameni. Și oamenii să scrie, la rândul lor, experințele, poveștile și visurile lor.

Pe 24 ianuarie 2020 am lansat Revista Locală. În Târgu Bujor și Berești.

Firesc, a urmat înființarea Asociației Din Dor și Drag pentru Comunitate. Pentru că proiectele, visurile și planurile noastre vor avea șanse mai mari de reușită!

 

Împreună, vom face lucruri frumoase pentru comunitate. Vă mulțumim pentru susținerea de până acum și vă încurajăm să redirecționați impozitul pe venit către asociație, prin completarea formularului 230.

 

Like our facebook page to receive future updates.