Despre noi

Loading

Despre Revista locală

Ideea de Revista Locală s-a născut într-o zi de ianuarie a anului 2020.

Suntem o echipă tânără și ne dorim progresul. Suntem prieteni încă din copilărie. Acum, regăsiți după mult timp am pus bazele acestui proiect frumos prin care ne dorim să aducem mai multă unitate în comunitate.

Alătură-te inițiativei noastre, fii și tu parte din schimbare!

Meet our team

Pentru punerea în practică a oricărui proiect complex sunt necesare cel puțin trei persoane care depun efort pentru a se putea concretiza:

– O persoană bună la vânzări;

– O persoană cu abilități organizatorice;

– O persoană cu viziune;

Iată echipa noastră!

Ionuț Procop

Fondator

Inginer prin formare și cu o experiență internațioanală în domeniu, Ionuț nu a uitat prima experiență în voluntariat și presă. Cu multă pasiune și spirit atreprenorial, trece de la revista liceului la Revista Locală. Înființează Asociația Din Dor și Drag pentru comunitate spre informarea, promovarea și educarea persoanelor care fac cinste comunității noastre. Crede în schimbare și în puterea exemplului.

Ana-Maria Băican

CoFondator

Cu o experiență de peste 10 ani în învățământ,  Ana Maria s-a alăturat cu bucurie acestui proiect. Experiența coordonării mai multor reviste școlare face ca organizarea și editarea materialelor să fie nu doar ușoară, dar și deosebit de plăcută. Pasiunea și grija pentru a oferi o experiență plăcută cititorului se resimte de la primele pagini ale revistei.

Corina

CoFondator

Cu o pregătire profesională în comunicare, Corina a acceptat provocarea fără ezitări. Pasionată de scris și de frumos, crede în puterea cuvântului și  are grijă ca materialele să transmită un mesaj autentic. A făcut echipă bună cu Ionuț la revistele școlare, iar acum, după mulți ani, colaborarea conturează idei minunate, idei ce aduc schimbarea în comunitatea de acasă.

 

Colaboratori

Colaboratori

În fiecare lună avem noi colaboratori!

Dacă și tu vrei să fii colaboratorul nostru, contactează-ne!

În mica noastră echipă, întotdeauna este ceva de făcut!

Dacă vrei să ni te alături, te așteptăm cu drag!

    
Prezentarea produselor noastre

Vezi mai jos ce ne definește!

CE NE DEFINEȘTE?

Care sunt lucrurile care ne fac speciali?

IDEI ȘI CONCEPTE

Ne dorim să creăm o experiență unică. Încurajăm inițiativele locale și credem în puterea unei comunități unite. Fiecare idee se conturează cu multă pasiune și entuaziasm!

DESIGN ȘI CULOARE

Design-ul prietenos și fotografiile care completează textele oferă o experiență plăcută cititorului. Aducem culoare în viețile oamenilor și ne plac lucrurile frumoase.

ADAPTABILITATE

Revista este a noastră, a tuturor!
Încurajăm comunitatea să-și împărtășească experiențele, să scrie și să viseze la schimbare. Ne adaptăm. Creștem împreună!

ACCESIBILITATE

Revista este disponibilă în format fizic și online. Comunicarea pe canalele media și distribuția publicației în oraș face ca informația să circule repede. Vă mulțumim!

Like our facebook page to receive future updates.