Finalizarea cu Succes a Proiectului “PermaMozaic” la Grădina Botanică Galați.

Loading

În perioada 30 iunie 2023 – 30 septembrie 2023, Asociaţia Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România) în parteneriat cu Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi – secția Grădina Botanică au implementat proiectul “PermaMozaic”. Evenimentul de închidere și de prezentare a proiectului a avut loc în Grădina Botanică a Complexului Muzeal Galaţi și a marcat finalizarea unui proiect impresionant, ce a transformat spațiul într-o oază interactivă de învățare bazată pe principiile permaculturii.

 

Acest proiect, finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România, a reprezentat un efort concertat și un parteneriat fructuos între GWP România și Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi, secția Grădina Botanică. Inițiativa a fost susținută de numeroși vizitatori entuziaști care au contribuit la transformarea visului în realitate.

La evenimentul de încheiere, Președintele Asociația Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România), Ionuț Procop, a subliniat importanța comunității în realizarea acestui proiect inspirațional:

“Acest proiect a fost posibil datorită colaborării strânse și fructuoase cu Complexul Muzeal și în special cu Șef de Secție Botanică, Dr. Raluca Guriencu. Acest proiect reprezintă o contribuție modestă într-un ocean de schimbări, dar fără sprijinul comunității și al finanțatorilor, nu ar fi fost posibil acest bine.”

Grădina Botanică Galați, cu noul său spațiu “PermaMozaic”, rămâne deschisă publicului vizitator. Această oază urbană interactivă de învățare oferă o experiență deosebită, unde fiecare detaliu al expoziției poate fi explorat și înțeles. Cu conceptul de permacultură ca ghid, vizitatorii pot experimenta bucuria interacțiunii cu mediul natural și pot învăța despre sustenabilitate într-un mod captivant.

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi și Asociaţia Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România) mulțumesc tuturor celor implicați, de la finanțatori la voluntari și vizitatori, pentru sprijinul lor continuu în realizarea acestui proiect de succes.

Pentru mai multe informații și pentru a vizita “PermaMozaic” la Grădina Botanică Galați, vă rugăm să consultați site-ul nostru web și programul de funcționare.

Despre Asociaţia Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România)

Asociaţia Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România) este o organizaţie non-profit care se dedică promovării proiectelor de mediu și gestionării integrate şi durabile a resurselor de apă în România. GWP România lucrează îndeaproape cu comunităţile locale, societatea civilă, guvernele și alte părți interesate pentru a asigura o utilizare responsabilă a resurselor de apă și pentru a contribui la soluționarea problemelor legate de apă.

 

Despre Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi este un centru cultural și științific de importanță locală și națională, care promovează înțelegerea și conservarea diversității naturii. Grădina Botanică Galați, ca parte a complexului, oferă o experiență unică de descoperire a lumii naturale și a permaculturii în mijlocul orașului Galați.

Proiect finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat, implementat de către Asociația Parteneriatul Global al Apei din România în parteneriat cu Complexul Muzeal de Științele Naturii ,,Răsvan Angheluță” Galați – secția Grădina Botanică.

 

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d