Inaugurarea Proiectului “PermaMozaic” 🍃

Loading

 

 

💚Dragi prieteni,

Noi suntem Asociația Parteneriatul Global al Apei din România (GWP România), iar împreună cu echipa secției Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii ,,Răsvan Angheluță” Galați avem plăcerea de a vă anunța că Proiectul ,,PermaMozaic”, finanțat de Mol România și Fundația pentru Parteneriat, a fost inaugurat vineri, 30 iunie 2023.

💌Vă invităm să vă alăturați nouă și să explorați această arie tematică în timpul vizitelor dumneavoastră la Grădina Botanică Galați . Este situată în imediata vecinătate a Grădinii Japoneze și la o mică distanță față de clădirea principală .

Nouă grădină urbană un spațiu interactiv de învățare utilizând conceptul de permacultură.

Vă puteți bucura de fiecare detaliu și veți putea experimenta emoția interacțiunilor cu mediul natural .

Aria tematică ,,PermaMozaic” este accesibilă publicului vizitator al Grădinii Botanice Galați . Vă recomandăm să vă alocați timp suficient pentru a descoperi fiecare detaliu al expoziției.

🌼Proiect finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat , implementat de către Asociația Parteneriatul Global al Apei din România în parteneriat cu Complexul Muzeal de Științele Naturii ,,Răsvan Angheluță” Galați – secția Grădina Botanică.

Cu recunoștință

Echipa Proiectului PermaMozaic

.     

.     

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.