“Permablitz în Berești” Permacultură în județul Galați – o pădure de alimente de la zero

Loading

🌼Nu este ușor să plantezi o pădure de alimente de la zero, cu atât mai mult când toată munca se întâmplă în doar 3 zile.

💚Se spune că, în permacultură, 90% din treabă o faci atunci când pregătești grădina și plantezi pentru prima oară. Împreună cu elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic “Paul Bujor”, cu susținerea Primăriei Berești și a comunității locale, tot procesul a părut floare la ureche! Nu spunem că a fost ușor, dar cu siguranță atunci când toată lumea dă o mână de ajutor, totul pare să meargă ca pe roate.

🤝Sperăm ca efortul nostru să fie o inspirație pentru toți cei care își doresc să aducă o schimbare în propria comunitate, pentru că împreună totul este mai ușor!

👉Îți plac activitățile organizate de noi și vrei să afli mai multe despre proiectul “Permablitz în Berești”? Te invităm să urmărești pagina noastră și paginile partenerilor BeeHave și Liceul Tehnologic Paul Bujor.

Parteneri locali: Primăria Oraşului Bereşti

🌳Acest proiect este realizat cu fonduri din componenta “Permacultură în zone urbane”, cu sprijinul Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány și MOL Romania.

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.