“Permablitz în Berești” Permacultură în județul Galați – labirintul de zmeură delicioasă

Loading

❓Ce faci dacă intri într-un labirint și nu mai găsești ieșirea? Ar fi asta într-adevăr o problemă dacă ai fi înconjurat de zmeură delicioasă? Exact așa ne-am gândit și noi!

🌿Deși mini-labirintul construit de noi nu este atât greu de străbătut, cu siguranță nu vei mai vrea să ieși din el când vei simți parfumul de zmeură din jurul tău. Sigur, va mai dura până când plăntuțele de zmeură vor face fructe, dar, cu siguranță, așteptarea va merita înzecit.

💚Tocmai asta înseamnă permacultura: să plantezi cu speranța unui viitor mai bun. Sunt puține lucruri la fel de sigure ca o plantă udată în prezent, care va hrăni zeci de generații din viitor.

👉Îți plac activitățile organizate de noi și vrei să afli mai multe despre proiectul “Permablitz în Berești”? Te invităm să urmărești pagina noastră și paginile partenerilor BeeHave și Liceul Tehnologic Paul Bujor.

Parteneri locali: Primăria Oraşului Bereşti

🌳Acest proiect este realizat cu fonduri din componenta “Permacultură în zone urbane”, cu sprijinul Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány și MOL Romania.

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.