Green Cat în școlile din județul Galați

Loading

În cadrul proiectului „Dunăre fără plastic”, Președintele GWP România, domnul Procop Ionuț, a vizitat mai multe școli din județul Galați pentru a le prezenta elevilor macheta Catamaranului ”GreenCAT”.
Catamaranul a fost construit în cadrul proiectului amintit, având ca scop colectarea deșeurilor din plastic, ce poluează apele României, în special pe cele ale Dunării.

Elevii care au fost norocoși să vadă macheta și să afle mai multe detalii despre aceasta, au manifestat curiozitate și interes în special față de modul de  funcționare și eficiența acesteia.

 

Proiectul Dunăre fără plastic/ Danube free plastic face parte din programul Cu apele curate, implementat de Asociația Parteneriatul Global al Apei – Global Water Partnership (GWP-ROMANIA) în parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Facultatea de Arhitectură Navală și Centrul de Cercetare Arhitectură Navală, Organizația Națională Cercetașii României (filialele Lotus-Tulcea, Nufărul Alb- Brăila și Roza Vânturilor – Galați) și Asociația Global Project cu sprijinul Lidl România. Programul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

 

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent

operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț. În spatele operațiunilor din magazine, din centrele logistice și din sediile centrale stau simplitatea și orientarea către eficiență. Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

Mai multe imagini aici:

https://www.facebook.com/reel/1198538387649793

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.