Asociația Parteneriatul Global al Apei din România (GWP-România) reprezentată la SUMITUL CLIMATIC DIN BUDAPESTA

Loading

GWP CCE va reprezenta GWP România la SUMITUL CLIMATIC DIN BUDAPESTA

 

Summitul climatic de la Budapesta este un eveniment de nișă axat pe tranziția verde a economiei regiunii CEE(Central Eastern Europe).

Summitul reunește factorii de decizie politică, experții din industrie, liderii corporativi, pionierii tehnologiei și liderii durabili din următoarea generație pentru a-și împărtăși perspectivele cu privire la modul de a permite întreprinderilor și societății civile să realizeze acțiunile necesare pentru atingerea obiectivelor climatice.

Primul summit climatic de la Budapesta a avut loc în 2020.

La conferință au participat invitați și vorbitori din peste 21 de țări, inclusiv lideri ai companiilor de top din Ungaria și din regiune, reprezentanți de rang înalt ai guvernului și ai Uniunii Europene, orașe și lideri de opinie, care a discutat despre transformarea ecologică a economiei în lumina obiectivelor climatice din 2050. Încurajat de succesul evenimentului, Summitul de la Budapesta privind clima va fi organizat în 2021 ca o conferință de două zile.


Pentru GWP România va vorbi: Domnul Konstantin Ivanov Coordonator Regional

TEMATICA: Conservarea biodiversității: protejarea și restabilirea naturii în beneficiul oamenilor și al planetei pentru a combate schimbările climatice și a încuraja dezvoltarea durabilă.
Dacă aveți povești de succes legate de biodiversitate, pentru a fi împărtășite pe #FORUM contactați-ne la EMAIL:romaniagwp@gmail.com

Desigur, înflorirea biodiversității este direct legată de gestionarea durabilă a resurselor de apă. Mai este aproximativ o lună până la summit, astfel data limită pentru contribuțiile dvs. va fi cel târziu 1 octombrie 2021.

Verificați lista participanțiolor vor participa miniștri în Ungaria și România prezenți printre alte oficialități. Desigur, înflorirea biodiversității este direct legată de gestionarea durabilă a resurselor de apă. Mai este aproximativ o lună până la summit, astfel data limită pentru contribuțiile dvs. va fi cel târziu 1 octombrie 2021. Verificați lista participanțiolor vor participa miniștri în Ungaria și România prezenți printre alte oficialități.

Mai multe informații accesați aici: https://budapestclimatesummit.com/

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d