Ce sunt asigurările și la ce ne folosesc?

Loading

Ana-Maria Scorța – consultant financiar

Ana-Maria Scorța a copilărit în localitatea Slivna, unde a studiat până în clasa a VIII-a, urmând apoi Liceul Teoretic „Paul Bujor” din Berești. Studiile universitare le-a absolvit la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Galați.

De curând, am decis să renunț la primul meu job, din domeniul imobiliar, pentru a spune „Da” oportunității de a profesa într-o companie de top, cu o puternică amprentă în domeniul asigurărilor de viață, managementul investițiilor și a pensiilor obligatorii și facultative.

Rolul meu, în această companie, este de a fi persoana cu care oamenii vorbesc atunci când își fac planuri, când evaluează valoarea acelor planuri și îi ajut să aibă o balanță echilibrată între venituri și cheltuieli.

După cum spune Unit Managerul meu, sunt unul din consultanții recrutați și formați în timpul pandemiei, unde totul s-a desfășurat online, și m-am adaptat rapid la situații noi de criză, ceea ce mi se părea imposibil cu ceva timp în urmă.

Ca urmare a evenimentelor neplăcute care s-au petrecut în întreaga lume, consider că este foarte important să ne protejăm din toate punctele de vedere și cea mai bună cale este să ne facem asigurare.

Care ar fi primul gând când spunem asigurare?

Cu siguranță mulți se gândesc doar la situații neplăcute, situații cu o probabilitate mică de realizare, în care compania de asigurări despăgubește. Dar asigurarea înseamnă și economie și opțiuni și demnitate pentru momentele plăcute din viață: absolvirea copilului, înscrierea la facultate, căsătoria acestuia, cât și intrarea noastră în cea mai lungă vacanță – pensia. Asigurarea de viață este un mod de a le arăta celor dragi că îi iubim și că sunt importanți în viața noastră.

În fiecare clipă, în fiecare moment, ne dorim să fim sănătoși, este și urarea cea mai des întâlnită: „La mulți ani cu sănătate!”, dar sunt momente în viață când apar situații neprevăzute și atunci pot apărea fie accidente, fie îmbolnăviri. Nu cred că cineva este pregătit mental sau financiar pentru astfel de situații. Cine s-ar fi gândit acum 4-5 luni că vom trece prin această perioadă de pandemie?

Pentru unii a fost mai greu, pentru alții mai ușor. Poate au fost internați, poate au trecut prin perioade stresante, neliniștite, poate unii au intrat în șomaj, iar alții chiar și-au pierdut locul de muncă.

Tocmai pentru astfel de momente, o asigurare reprezintă o plasă de siguranță și o conservare a veniturilor.

Sfatul meu pentru cititorii revistei este: ASIGURAȚI-VĂ!

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d