Despre experiența „Revista Locală” după șase numere

Loading

Dragi cititori,

Când am început acest proiect, al Revistei Locale, mi-am proiectat așteptările și mi-am programat resursele pentru o activitate de cel puțin șase luni. Credeam atunci că motivația și munca făcută cu seriozitate și implicare sunt suficiente pentru a-ți putea pune în practică ideile.

Pot spune că numărul șase îmi aduce un gust ușor amar. De multe ori am fost ignorați de autorități, alteori am fost acuzați pe nedrept de implicare politică sau de interese ascunse, dar mai mulți decât cârcotașii au fost oamenii care ne-au susținut. Vouă, celor care ne-ați încurajat să mergem mai departe, celor care ne-ați trimis materiale, ne-ați cumpărat revista sau ne-ați citit articolele în mediul on-line, vă mulțumim!

A fost fără îndoială o călătorie personală, plină surprize, dar se spune că orice încercare la care te supune viaţa are rostul ei. 

Cu ocazia numărului șase am dorit ca și în acest cuvânt de început să îmi fie alături restul echipei, colegele mele Ana-Maria Băican și Corina Carp, alături de care am muncit în aceste luni. Mica noastră echipă are doar trei membri, dar considerăm că Revista Locală este de fapt o redacție a comunității, un spațiu de exprimare al fiecăruia și un loc unde sunteți ascultați.

Vă încurajăm să ne scrieți și să  ne citiți în continuare!

 


Eu sunt Corina. Mă bucur să mă prezint, căci entuziasmul cu care descopăr fiecare poveste a voastră nu se mai poate ascunde între cuvintele pe care le așez cu drag între imagini. Acum 6 luni, când Ionuț mi-a propus în miez de noapte să facem o revistă a orașului, am acceptat fără să stau prea mult pe gânduri. Foști colegi de liceu, am făcut echipă bună împreună timp de 4 ani, în redacția „Terra Nova”, care publica o revistă școlară.

Acum ducem curajul de a încerca lucruri noi și pasiunea pentru scris mai departe, în proiectele asociației. Din drag și dor pentru comunitate acceptăm provocările, visăm la altele și suntem convinși că reușitele se conturează încet, încet, doar cu implicarea fiecăruia dintre voi! Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare cuvânt scris!

 

 

 


Revista Locală este pentru mine, încă de la primul număr, o provocare și, în același timp, o sursă de învățare continuă. Am învățat de când fac parte din acest proiect lecții valoroase despre prietenie, răbdare, autodepășire, implicare și determinare.

Am reluat legături mai vechi, dar, în același timp, am cunoscut și alte persoane, fiecare cu frumusețea și povestea ei. Aceste povești le-am adus în fața dumneavoastră și ne-am bucurat că putem astfel să promovăm ceea ce are cel mai valoros mica noastră comunitate, oamenii de calitate.
Mă bucur că fac parte din această mică redacție, iar lui Ionuț îi mulțumesc pentru oportunitatea oferită și pentru toată încrederea și susținerea acordate.

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d