Teatrul Muzical „Șapte”

Loading

Ce este „Teatrul Muzical Șapte”? Cum a luat naștere?

Teatrul Muzical „Șapte” este un teatru independent, născut în 2010, în Galați. De ce „Șapte”? Atâția eram la început – cinci actori și o echipă tehnică de două persoane. Teatrul a luat naștere din dorința de a oferi publicului o alternativă culturală de calitate, un repertoriu cât mai divers – de la spectacole pentru copii și/sau adulți, la musical-uri și comedii.

 

 

Care sunt membrii echipei? Care este povestea fiecăruia?

Echipa noastră a crescut odată cu trecerea anilor, făcând loc pentru încă un proiect, „Teatrul din Buzunar” Galați – sala noastră studio pentru care avem alt repertoriu și care ne-a mărit echipa și mai mult de la deschiderea ei, în iulie, 2019. În prezent, din echipa Teatrului Muzical „Șapte” fac parte Geanina Sion, Isabela Oancea, Anton Mihai, Luminița Vologa, Vlad Ajder, Mihai Păun și mulți alți actori ce ne-au fost colaboratori în ultimii ani. Fiecare dintre cei menționați a făcut/face parte din colectivul artistic al Teatrului Muzical „Nae Leonard” sau al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Ce piese se regăsesc în repertoriu?

Cum spuneam, de la spectacole pentru copii (adaptări ale operelor studiate în școala generală și liceu), cum ar fi „Chirita se întoarce”, „Amintiri din copilărie” sau „Enigma Otiliei”, până la musical-uri cu tentă istorică – „Cabaret Berlin”, și comedii spumoase ca „Un dulap numit dorință”. Un repertoriu divers și inclusiv, pe care vă așteptam să îl vedeți când se vor redeschide sălile de teatru.

„Teatrul din Buzunar” a acumulat deja patru titluri de la înființare – Cu „Hei, oameni buni!” de William Saroyan, în regia lui Mihai Păun am inaugurat sala studio a „Teatrului din Buzunar” Galați, apoi au urmat „Preludiu prelungit” după Frederick Stroppel în regia lui Cristian Gheorghe, „Second Hand” de Victor Cilincă (premieră absolută) în regia Isabelei Oancea, iar cu „Oscar și Tanti Roz” după Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Dan Mirea ne mândrim din 28 martie.

Care sunt satisfacțiile profesionale pe care le aveți de la înființarea teatrului „Șapte”?

Ne mândrim cu faptul că suntem un teatru independent format exclusiv din profesioniști, și, deși suntem entuziasmați de fiecare dată când jucăm în orașul nostru natal, am fost primiți cu brațele deschise și aplauze calde în întreaga țară.

Când vor avea loc următoarele spectacole?

În această situație transmitem online spectacole – așa că stați pe aproape accesând https://www.facebook.com/TeatrulSapte/ pentru a fi la curent cu spectacolele online și vizitați-ne pe https://teatrulmuzicalsapte.ro/, unde puteți afla mai multe despre proiectele noastre.

Suntem nerăbdători să ne reluăm activitatea în sălile de spectacole – vă așteptam în sala și online, de acasă.

Violeta Andreea Bobe

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.