„Fotografia este arta de a fura timpului o firimitură de clipă”

Loading

Pasiunea pentru fotografie a apărut din dorința de a surprinde tot ce e mai frumos în jurul meu. Florile din grădina părintească au fost primele mele modele în urmă cu 6 ani, în perioada în care descopeream cât de mult îmi place să fotografiez.

 De la flori, pomi sau peisaje, am avansat ușor, ușor la oameni. Nu am fotografiat însă niciodată oameni aflați în mișcare și a fost o adevărată provocare să surprind în fotografii meciurile de acasă ale echipei de fotbal Luceafărul Berești. 

De curând mi-am creat o pagină pe Facebook unde postez fotografiile făcute în timpul liber, prin care doresc ca oamenii să descopere frumusețile vieții. Vă invit să „pășiți” în povestea mea, denumita MMT Photography. 

„Aparatul de fotografiat este doar un accesoriu, pasiunea și imaginația sunt esența unei fotografii reușite.” Plecând de la acest citat, îndemn pasionații de fotografie să nu se oprească din fotografiat, să aibă dorința de a evolua și curajul de a încerca, zi de zi, stiluri noi. 

Dacă încă nu v-ați descoperit o pasiune, încercați să vă gândiți ce activitate vă solicită implicare cu trup, minte și suflet? Ce faceți cu mare entuziasm? Răspunsul poate fi marea pasiune pe care încă nu ați descoperit-o!

Facebook: MMT photography – https://www.facebook.com/madalina.fotografii/

Mădălina Marcela Toderașcu

 

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d