Dragă cititorule,

Loading

Mulțumesc că ne ești alături!

În paginile acestei publicații vei găsi articole care îți vor descreți fruntea și îți vor îmbuna sufletul dacă le permiți. Poveștile de viață sunt scrise cu suflet. Sufletul, acea parte din noi, care fără îndoială a fost tulburat în ultimele luni.

Noi, echipa Revista Locală, am fost și vom rămâne solidari, desfășurând acțiuni de voluntariat prin încercarea asiduă de mobilizare a comunității cu scopul de a-i ajuta pe cei care au nevoie, de a implica oamenii în fapte bune, și de a-i integra în poveste.

Din nefericire, mărturisesc faptul că până în momentul de față progresul a fost relativ insuficient pentru a numi aceasta o izbândă. Numeroasele eforturi au fost insuficiente iar comunitatea puțin receptivă. Cum spuneau marii filozofi, „nu trebuie să fii școlit să îți placă frumosul, nu trebuie să fii educat să-ți iubești aproapele, nu trebuie să fii bogat să dăruiești, trebuie doar să fii om.”

Aici, în univers, pe o planetă ce se rotește la 24 de ore am uitat că progresul înseamnă comunitate.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie ca fiecare să conștientizeze nevoia de unitate. Deși mulți au căzut în capcana egoului alimentat de politici rău intenționate, au fost și oameni care au uitat de culori politice și s-au alăturat inițiativelor Asociației Din Dor și Drag pentru Comunitate, sub anonimat sau nu. Asta înseamnă să faci bine, indiferent cu cine votezi. Noi, le mulțumim!

Doresc, ca prin acest mesaj de început, să mulțumesc personal și colegelor de echipă, Corinei Carp și Anei-Maria Băican. Numai prin eforturile lor am avut unde scrie acest mesaj de întâmpinare, iar dumneavoastră aveți ce răsfoi.

Mulțumesc și celor care și-au rupt din timpul lor prețios să ne scrie un articol, să doneze sau să colaboreze în orice fel! Cu voi, am intrat și noi în istorie debutând în presa scrisă. Astfel, peste ani, răsfoind această revistă veți retrăi gândurile și sentimentele de acum!

Pentru a încuraja tipărirea acestei reviste în continuare și a simți bucuria de a o avea în bibliotecă, vă rugăm să o cumpărați. Apreciem și donațiile în contul Asociației Din Dor și Drag pentru Comunitate în acest sens, precum și redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit.

Cu deosebit respect, vă mulțumesc.

Ionuț Procop

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.