Desenează pentru Alexandra

Loading

GHID DE LICITAȚIE

Scopul campaniei

Licitația Desenează pentru Alexandra are ca scop strângerea de fonduri pentru obținerea unei surse de energie electrică a locuinței din cartier Chităroaia, oraș Târgu Bujor, unde locuiește Alexandra Nechita, elevă în clasa a V-a B la Școala Gimnazială Grigore Hagiu.

 

 

Cum se desfășoară o licitație:

Pasionați de desen/ pictură  pot scoate la licitație lucrările proprii.

În cele 10 zile de campanie, alte persoane licitează pentru acestea, iar cine a oferit cea mai mare sumă până la încheierea ei ( 2 iunie ora 21:59) câștigă produsul, iar suma totală strânsă merge către proiectul  Donează un kilowatt. După efectuarea plății în termenul menționat, se trimite dovada plății celui care a vândut produsul.

Ce licităm?

Desene în creion, picturi în acuarele, în ulei.

Postarea va conține următoarele detalii:

  1. 1 poză clară la lucrare.
  2. Text: #deseneazăpentruAlexandra

Ofer spre licitație  (ex: pictură în acuarele)  cu preț începând de la x lei. Licitație deschisă până (termen ales de vânzător).

 

Cine poate scoate un produs la licitație?

Oricine. Elevii sub 18 ani vor avea nevoie de acordul părinților pentru a vinde la licitație.

 

Cine poate cumpăra?

Oricine. Elevii sub 18 ani vor avea nevoie de acordul părinților pentru a cumpăra.

 

Cum se licitează?

Persoanele interesate comentează la postare o sumă mai mare ca cea anterioară. Va câștiga licitația persoana care a oferit ultima sumă, la termenul declarat de vânzător. Această persoană va depune în contul asociației suma finală, în termen de 2 zile. Se va înțelege ulterior cu vânzătorul pentru a intra în posesia lucrării.

 

Cum se face plata

Câștigătorul, anunțat printr-un comentariu în ultima zi de licitație va depune suma în contul Asociației cu mențiunea LICITAȚIE.  CONT RON: RO64BTRLRONCRT0542138101

CONT EURO: RO16BTRLEURCRT0542138101

În cazul în care doriți să vindeți sau să cumpărați sub anonimat, vă rugăm să ne lăsați un mesaj privat. Ne vom ocupa noi de licitația respectivă iar datele dumneavostră vor rămâne confidențiale!

Vă rugăm nu vă retrageți din licitație. Scopul este umanitar iar retragerea din licitație va aduce neplăceri tuturor participanților.

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d