Un altfel de semimaraton

Loading

Înainte de provocarea Covid-19, zilele în Fundația Comunitară Galați treceau în pas alergător. Apropiam de linia de start un adevărat eveniment filantropic, cu caracter sportiv – Semimaraton Galați 2020.

Când veștile au început să sune îngrijorător, am decis să mobilizăm resursele către un altfel de semimaraton. Unul al solidarității. Unul cu care să ținem orașul Galați în siguranță.

Proiectul  „Galați în Siguranță” a apărut din solidaritate față de sistemul medical. Medicii alături de întregul personal auxiliar sunt cu adevărat supereroii acestor zile. Cei mai mulți sunt supereroi fără măști și echipament de protecție. Asta ne-am propus, îndrăzneț, să schimbăm.

Proiectul acesta este ca un fel de horă a faptelor bune în care se prind zilnic, tot mai mulți oameni cu generozitate și empatie. Este o platformă de strângere de fonduri, din care Fundația Comunitară Galați a achiziționat echipamente de protecție pentru personalul medical și aparate necesare pentru secțiile spitalelor unde vor fi tratați pacienții cu Covid-19.

 

Pesemne că am ajuns la inimile oamenilor, întrucât ne bucurăm să vă putem spune că prin sprijinul oamenilor empatici și generoși au fost posibile următoarele achiziții: 1 ventilator mobil, 1 ventilator de urgență, 2 aparate EKG, 8400 perechi de mănuși, 300 litri de dezinfectanți, 50 de litri de săpun lichid, 500 de măști FFP3, 2740 de viziere, 500 combinezoane, 508 combinezoane cu protecție biologică, 900 măști chirurgicale, 1000 de măști FFP2 KN și materiale pentru alte 900 de viziere.

Despre generozitatea celor implicați în proiectul „Galați în Siguranță” se poate vorbi doar la superlativ. Vrem ca acest lanț al bunătății să continue și astfel să rămânem cu adevărat în siguranță lângă toți cei dragi.

Puteți susține campania prin donații directe: www.semimaratongalati.ro/galati-in-siguranta, sau prin SMS cu textul GALATI la numărul 8837. Valoarea unui SMS este de doar 2€.

Împreună transformăm Galațiul din casă în acasă, prin implicare și empatie.

Simona Mușală

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d