Dar din Dar cu Bucurie

Loading

 

Sfintele Sărbători Pascale trezesc emoții și bucurie în inima creștinilor. Iubirea noastră față de semeni ne-a adus împreună în acest proiect.

Dar din Dar cu bucurie, proiectul Asociației Din Dor și Drag pentru Comunitate își propune să aducă un pachet de bucurie pentru 50 de familii din orașele Târgu Bujor și Berești.

CE DĂRUIM?
Darul nostru va consta într-un pachet ce conține produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale.

CUM POȚI AJUTA?

1. DONEAZĂ BANI
Daca esti FIRMĂ sau PERSOANĂ FIZICĂ poți dona bani în contul Asociației DDPC, bani care vor acoperi cheltuielile legate de achizitia și livrarea pachetelor.

2. DONEAZĂ PRODUSE
Dacă ești FIRMĂ și ai un magazin alimentar, donează 50 de bucăți ale unui produs care s-ar potrivi pe masa de Paște a unei familii. Dacă ai un prieten care are și el aceeași afacere, sună-l și roagă-l să se implice.

3. DONEAZĂ TIMP/ SERVICII
Un VOLUNTAR într-o campanie este binecuvântare pentru întregul proiect. Dacă poți ajuta cu distribuirea pachetelor, cu întocmirea listelor de beneficiari, cu promovarea campaniei și cu alte idei bune, scrie-ne un mesaj pe facebook.

CÂND LIVRĂM BUCURIA?
Distribuirea se va face în Sâmbăta Mare, 18 aprilie 2020, de către echipa Asociației și voluntari.

CUI DĂRUIM?
Beneficiarii campaniei vor fi 50 DE FAMILII din zonele Târgu Bujor și Berești cu POSIBILITĂȚI FINANCIARE REDUSE. Familiile vor fi alese de către comunitate. Deci dacă știți o casă în care anul aceasta nu miroase a cozonac, scrieți-ne un MESAJ PRIVAT și o vom trece pe listă.

Așadar, din iubire pentru semenii care nu își permit un cozonac anul aceasta, pentru copiii care nu au un cuptor pe care să-l păzească cu nerăbdare, vă rugăm donați!

Donațiile se fac în contul Asociației Din Dor și Drag pentru Comunitate cu mențiunea “DAR DIN DAR CU BUCURIE” :

CONT RON: RO64BTRLRONCRT0542138101
CONT EURO: RO16BTRLEURCRT0542138101

Dacă vrei să donezi dar nu ai cum să o faci în cont, lasă-ne un mesaj și găsim împreună o alternativă (cash, revolut, paypal).

** Ne poți contacta oricând pe pagina de facebook Revista Locală
sau
** pe e-mail:
revistalocala@gmail.com
** telefon:
Ionuț: 0740961648
Corina:0744125405
Ana Maria: 0743251622
Mihai: 0753836875
Cristian: 0787678931

Împreună, reușim să facem bine!

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d