De la teologie la modă, un pas firesc pentru Iulian Damaschin

Loading

 

Iulian Damaschin este un tânăr născut în Tîrgu Bujor care a studiat teologia, a lucrat în contabilitate, apoi ca fotograf, iar în prezent are o carieră impresionantă ca model. Cu modestie și simplitate, Iulian ne-a împărtășit din experiența și din împlinirile vieții de fotomodel internațional.

 În prezent lucrez în România la câteva proiecte, unul dintre ele fiind colaborarea ca Brand Ambassador al brandului Trends by Adina Buzatu pe partea de vestimentație și alte câteva proiecte pentru diverse produse. În același timp planific introducerea pe piața din România a unui brand indian bazat pe produse de îngrijire personală și tratament.

Vreau să le mulțumesc din suflet părinților mei care mereu m-au susținut și m-au încurajat să fac ceea ce-mi place, să-mi trăiesc viața frumos, în limitele decenței și cât mai moral posibil. 

Viața de model poate părea pentru mulți una de invidiat, însă presupune disciplină, rigoare și multe sacrificii cum ar fi dieta pentru totdeauna, sportul constant, disponibilitatea pentru a fi chemat la joburi diverse, unele proiecte necesitând multă energie și gânduri pozitive. Totuși, consider că atunci când faci ceea ce-ți place, nu simți că ești la muncă și nici greutățile pe care le poți întâmpina.

Mă simt împlinit atunci când văd că în urma muncii mele asidue se văd și rezultatele, dar mai ales că  pot inspira alte persoane prin ceea ce fac. Cel mai mult am simțit că munca mea are o finalitate atunci când am obținut titlul de International Best Male Model World din Spania. Se întâmpla în 2014, în orașul Benidorm, în urma unui concurs ce s-a desfășurat pe o perioadă de 6 zile. Îmi amintesc și acum că a fost o săptămâna grea cu muncă multă, dar și distracție pe măsură. Acel titlu m-a calificat pentru concursul Mister Univers Model din Republica Dominicană, unde am obținut locul doi din 40 de concurenți din toată lumea.

Ținând cont de viteza  cu care evoluează lucrurile în zilele noastre, nu știu cum va arăta viitorul meu, dar știu că voi alege mereu să fac, ca și până acum, ceea ce îmi place, căci viața este scurtă și trebuie trăită din plin și frumos. Cu siguranță voi face parte tot din lumea modei, acesta fiind domeniul de care m-am îndrăgostit și care mi-a adus foarte multe satisfacții. 

Nu cred că sunt în măsură să ofer sfaturi tinerilor, însă aș vrea să le transmit un mesaj: „Fiți ambițioși și încercați să fiți cei mai buni în domeniul pe care vi l-ați ales!”

Vă mulțumesc că mi-ați oferit șansa să povestesc despre mine și realizările mele, iar dacă v-a plăcut ceea ce ați auzit despre mine mă puteți urmări pe Instagram (julian.damaskin).

Vă îmbrățișez și sper că și voi vă veți urma visurile, oricare ar fi acelea!

 

 

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d