Și la Tîrgu Bujor se nasc campioni: Constantin Neagu

Loading

                                  

 

La vârsta copilăriei, visele sunt multe, frumoase și îndrăznețe. Ca orice copil, și Constantin Neagu, un tânăr născut în anul 2004, visa să ajungă un bun fotbalist. De aceea, încă din clasa a II-a primară, timpul liber și-l petrecea antrenându-se la fotbal. Totul a durat vreo trei luni, până când a primit o invitație să viziteze sala de lupte din cadrul Liceului din Tîrgu Bujor. Această invitație venea din partea antrenorului Berbeci Dumitru, un specialist în domeniu și cu rezultate foarte bune obținute în cadrul concursurilor în zonă, în unele orașe din țară și chiar în afara ei.

 

 

 

Era într-o zi de antrenament, cei 25 de copii și tineri se antrenau de zor, intrând și el în hora lor. Pentru Constantin Neagu momentul a fost  decisiv: a făcut rocada între fotbal și lupte. Singur a hotărât, deși era un copil. Alegerea a fost de partea lui. Își croise adevăratul drum pe care avea să meargă spre viitor. Asemenea unui școlar silitor și disciplinat a participat cu seriozitate la antrenamente. După doi ani de pregătire a fost integrat în programul concursurilor, iar la faza județeană obținând locul I.

 

 

 

Ulterior, rezultatele obținute i-au întărit convingerea să continue antrenamentele în cadrul acestui sport pe care deja îl îndrăgise.

În următorii ani, prin eforturi sporite, palmaresul obținut pe măsură a fost exprimat prin diplome și medalii. În felul acesta, Constantin și-a confirmat valoarea de sportiv talentat.

Despre el, se va vorbi pe viitor.

                                                                        Flori Rodica Iacomi

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.