APLAUZE pentru NHS – serviciul national de sanatate ANGLIA!

Loading

Luni 30 Martie 2020, ora 20:00 – EVENIMENT DE MULȚUMIRE pentru romania!

Evenimentul Clap For Our Carers pentru a arăta aprecieri pentru personalul NHS

– Sănătate

Oamenii din toată țara sunt încurajați să își pună mâinile la seară (joi) la 8 pm, într-o rundă de aplauze la nivel național pentru a onora personalul NHS.

Într-un gest de mulțumire lucrătorilor din serviciile de sănătate în timpul pandemiei coronavirusului, oamenii au fost invitați să se alăture la o rundă masivă de aplauze de la ușile, ferestrele și balcoanele de la ora 20:00.

Organizatorii campaniei „Clap For Our Carers” au spus că evenimentul se desfășoară pentru că „în aceste perioade fără precedent, trebuie să știe că suntem recunoscători”.

Prezentatoarea TV Kate Garraway se numără printre celebrele nume care susțin evenimentul.

„Putem să ne reunim și să aplaudăm la ora 8, să deschidem geamurile – oricât de izolate suntem – pentru a mulțumi personalului NHS”, a spus ea.

O serie de clădiri publice, cum ar fi Stadionul Principatului din Cardiff, vor fi luminate în albastru în același timp pentru a arăta aprecieri pentru NHS.

Campania #lightitblue a fost organizată de către membrii industriei de evenimente și divertisment pentru a arăta aprecieri pentru personalul NHS.

Co-fondatorii campaniei, Gary White și Chuck Crampton, au declarat că locurile participante vor folosi tehnologia LED pentru a crea un bliț albastru pe fațade și ecrane.

“Cel mai bun lucru pe care îl putem face – în afară de a rămâne acasă – este să ne folosim de abilitățile și rețelele noastre pentru a spune mulțumiri tuturor celor care susțin NHS și riscând propria sănătate pentru a ajuta pe ceilalți în timpul acestei pandemii”, au spus într-o declarație.

____________________

Haideți și noi, toți românii, să aplaudăm oamenii noștri din „prima linie” în acest moment dificil!

Sunt oare românii gata pentru o transformare radicală? Să se reunească în mulțumiri, nu doar în observații?

Luni, 30 martie 2020, ora 20:00 – EVENIMENT DE MULȚUMIRE

Inițiat de dl. Florin Jianu, Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România!

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.


%d