Mirela Vîrlan – Antreprenor Diaspora

Loading

Mirela Vîrlan s-a născut în orașul Târgu Bujor, județul Galați, pe 13 ianuarie 1987. Este fostă jucătoare de biliard (a jucat din 2007 până în 2016 pentru Federația Română și Federația italiană FIBIS), actual trainer extensii gene în Italia și sponsor evenimente, campionate și congrese.

Cu o ambiție de fier Mirela și-a ales singură calea, și-a urmat visul, iar acum are un mesaj pentru noi:

Sunt șaisprezece ani de când locuiesc în Italia, unde absolut nimic nu a fost ușor așa cum nu este pentru niciun alt român plecat într-o țară străină! 

Cred că a-ți găsi meseria visurilor nu este simplu, trebuie să încerci foarte multe pentru ca apoi să-ți dai seama ce vrei. Eu am intrat în lumea extensiilor de gene acum patru ani, după multe încercări în alte domenii, în urma participării la un curs de la care nu am avut multe așteptări. 

Îmi plăcea foarte mult această lume,  iar din dorința de a deveni cât mai bună, am ales să fiu pregătită de persoane importante, profesioniști care mi-au transmis pe lângă cunoștințele lor și dragostea pe care o port pentru această meserie. Cu timpul, participând la campionate și obținând rezultate foarte bune, mi s-a propus ceea ce am visat tot timpul: sa fiu chiar eu trainer! 

A fi trainer extensii de gene înseamnă să fii o persoană sigură, precisă, impunătoare și cu un nivel de cunoștințe foarte înalt. Succesul de care mă bucur este rezultatul muncii mele constante, al pasiunii pentru acest domeniu, dar și al sacrificiilor pe care le-am făcut. Fiind mama unei fetițe de șapte ani a trebuit să-mi organizez timpul astfel încât să reușesc să mă dedic  în mod egal atât vieții de familie cât și pasiunii mele. 

Prin multă muncă și seriozitate și tu îți poți construi cariera la care visezi, așa cum eu am construit-o pe a mea! 

 Master trainer Mirela Vîrlan


About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.