Buget record pentru investiții la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor

Loading

Spitalul Orășenesc Tg. Bujor deserveşte o populaţie de peste 63 mii locuitori din judeţului Galaţi, fiind singurul spital pe o rază de 65 de km.

Spitalul Orăşenesc Tg. Bujor are misiunea de a identifica și a soluționa nevoile pacienților săi prin furnizarea unor servicii medicale în concordanță cu cele mai avansate cunoștințe și practici medicale și de îngrijire, în condiții de siguranță și confort.

Înființat în anul 1875, în prezent, cu sprijinul Consiliului Județean Galați, Spitalul Orășenesc Tg. Bujor a devenit un spital de o importanță majoră în regiune și în județul Galați, un model de eficiență, profesionalism și responsabilitate, care participă la crearea unui sector spitalicesc modern şi performant, uşor accesibil, eficient, bine dotat, cu un personal motivat şi bine pregătit, pus permanent în slujba cetăţeanului, compatibil cu sistemele de sănătate europene.

În anul 2019 Consiliul Județean Galați a finanțat spitalul cu peste 500 mii lei pentru dotarea cu aparatură medicală modernă și performantă (stație de producere a oxigenului medical, defibrilator, electrocardiograf, analizor automat urină, paturi pentru primiri urgențe, pat de travaliu și naștere gravide, masă pentru operații chirugicale, monitoare pentru funcții vitale pentru nou-născuți și adulți, nebulizator pediatric). De asemenea, prin grija Consiliului Județean Galați, s-au investit peste 200 mii lei pentru reabilitarea și modernizarea maternității spitalului, precum și dotarea acesteia cu echipamente medicale performante și mobilier medical nou (paturi adulți, paturi nou-născuți, noptiere, mese pentru înfășat).

Spitalul Orășenesc Tg. Bujor oferă pacienților săi servicii de spitalizare în secțiile de chirurgie generală, medicină internă, obstetrică-ginecologie, neonatologie și pediatrie, compartiment de primiri urgențe, analize medicale de laborator și investigații ecografie, având condiţii de spitalizare confortabile şi sigure, stocuri suficiente şi constante de medicamente şi materiale sanitare, un meniu variat şi de calitate, cu respectarea standardelor nutriționale, ambient confortabil, climatizare cu aer condiţionat şi sistem propriu de încălzire, duşuri cu apă caldă, mobilier nou, lenjerie de calitate, personal medical cu o atitudine deschisă şi caldă față de pacienți.

20191101_094133

20191101_094014

20191101_093850

20191031_130957

20191031_130540

20191031_130311

20200107_110039

20191106_113357


Previous
Next

Începând din anul 2020, Consiliul Județean Galați va realiza proiecte de importanță majoră pentru pacienții Spitalului Orăşenesc Tg. Bujor. Astfel, spitalul se află în plin proces de extindere și modernizare, se va construi cel mai modern ambulatoriu de specialitate cu cabinete medicale dotate cu aparatură medicală de înaltă performanță. De asemenea, se va construi o nouă clădire care va adăposti secția de pediatrie, care va fi dotată la standarde de calitate europene.

Prima grijă şi responsabilitate a fiecărui angajat al Spitalului Orăşenesc Tg. Bujor o reprezintă calitatea actului medical şi eficienţa serviciilor medicale prestate pacienţilor din orașul Tg. Bujor.

Victoria GHEONEA

Manager

Spitalul Orășenesc Tg.Bujor

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.