Antreprenori în comunitate – Ionuț Procop

Loading

Mă prezint din nou și vreau să vă povestesc mai mult despre mine, despre acest proiect și despre  această publicație pe care tocmai o citiți. 

Echipat cu o pregătire inginerească, am plecat pe meleaguri străine la vârsta de 22 de ani, timp în care am învățat mereu lucruri despre mine și despre oameni. 

Întors recent acasă, cu o dorință mare de a încuraja comunicarea și colaborarea la nivel local, dar mai ales din dorința de a cunoaște comunitatea, am inițiat proiectul REVISTA LOCALĂ. 

Inițiativa a adus deja oamenii potriviți lângă mine. Printre aceștia se numără și Corina Felea cu care am realizat în timpul liceului 2 reviste școlare cu tematică diferită.

Acum am decis să duc pasiunea mai departe și să lansăm o publicație cu și despre comunitatea locală. 

REVISTA LOCALĂ este a voastră, a noastră, a tuturor. Este o platformă unde încurajăm libertatea de exprimare, unde puteți pune anunțuri și unde puteți propune soluții pentru situațiile nerezolvate din comunitate. Vă încurajăm să ne scrieți, să vă implicați!

Mesajul din poza de mai sus se traduce: 

“Viața e scurtă; Încalcă reguli; Iartă Repede; Sărută încet, iubește cu adevărat; Râzi fără să te abții; Nu regreta niciodată ceea ce te-a facut să zâmbești.”

Vă mulțumim pentru încurajarea inițiativei noastre prin cumpărarea acestei publicații tipărite. Mulțumim de asemenea tuturor persoanelor care ne-au trimis materiale. Cu siguranță acestea vor apărea în numerele care urmează. Suntem nerăbdători  să completăm conținutul cu informații despre educația ecologică, protejarea mediului înconjurător, dar și cu știri despre ce mai fac bujorenii și bereștenii plecați peste hotare.  

De asemenea, ne dorim să știți următoarele lucruri:

 Suntem deschiși la sugestii.

 Susținem libertatea presei și suntem imparțiali în relatări. 

Nu suntem afiliați politic și încurajăm orice inițiativă care are aduce un beneficiu comunității.

About Post Author

Împărtășește dragostea

Leave a Reply

Like our facebook page to receive future updates.